BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Varmepumpe

Varmepumpe
 Når du vælger ny varmepumpe til din privat bolig eller sommerhus, så tag Taulborg VVS med på råd. Vi har stor erfaring med flere modeller inden for varmepumper og det kan være svært som forbruger om hvad man skal vælge. Der findes flere rigtig gode varmepumper i forskellige mærker som for eksempel en vølund varmepumpe,  Panasonic varmepumpe, LG varmepumpe, Bosch varmepumpe, eller en Mitsubishi varmepumpe. Kontakt Karsten Jensen fra Taulborg VVS, han er også Energirådgiver og giver dig den bedste løsning til den billigste pris og samtidig kommer han med mulige forslag til besparelser på dit nuværende energi niveau.

 

Taulborg Byg & VVS er professionelle håndværkere, Totalentreprise og 4 faggrupper
Taulborg Byg & VVS er en professionel håndværksvirksomhed og repræsenterer 4 stærke faggrupper, Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager arbejde. Med Taulborg Byg og VVS er der styr på dine bygge projekter hvad enten det er nyt badeværelse, nyt køkken eller totalentreprise på dit nybyggeri.
Kvalitetscheckskema
Vi har udviklet et Kvalitetscheckskema der afleveres ved hvert besøg. På dette skema kan du se hvad der er udført af arbejde, eventuelt hvad vi mangler og hvad tid det bliver færdiggjort. Vores team af murer, tømrer, VVS og blikkenslager giver ligeledes et bud på nuværende og fremtidige forbedringer, så du nemt har overblik.