BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Tømrer i Randers, Viborg og Århus

Tømrer i Østjylland, Randers, Viborg og Århus
Vores tømrerafdeling er kendt for at levere kvalitet i arbejdet hver gang. Det sikres gennem vores kvalitetsskema der bliver udleveret hos vores kunder. På kvalitetsskemaet er udførligt beskrevet hvilke opgaver der er løst og evt. genbesøg. Du får ligeledes anbefalet hvilke områder på din bolig der trænger til nyt eller bare skal renoveres. Med Taulborg Byg og VVS er du i sikre hænder når du skal have løst dine tømrer opgaver.
Hvad er vi bedst til?
Der er ikke tvivl hvor vores tømrer team har deres spidskompetencer. Sammenkoblet med vores 3 andre faggrupper såsom Murer, VVS og Blikkenslager står vi rigtig stærkt på Nybyggeri, totalentreprise og Licitationer samt renovering af din bolig. Vi løser alle opgaver med høj professionalisme og sikrer dig det perfekte resultat hver gang. Vi afleverer ikke opgaven før du er 100% tilfreds.
Energirådgiver
Taulborg Byg, tømrerafdelingen er certificeret ernergirådgiver og vi er altid klar til at energivejlede dig og dit byggeprojekt. Vi er ligeledes med i alle brancheforeninger der sikrer dig professionelt tømrer arbejde gennem hele processen hvad enten det er nybyggeri, renovering, udskiftning af døre og vinduer, opsætning af nyt køkken eller badeværelse. Med andre ord, så er vores 4 faggrupper, Murer, Tømrer, VVS og blikkenslager uddannet til energirigtigt Dansk håndværksarbejde i Midt og Østjylland.