BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Køkken

Køkkenmontering er en af Taulborg Byg og VVS speciale områder, uanset om det gælder et nyt køkken eller renovering af dit gamle. Taulborg Byg og VVS er professionelle håndværkere indenfor 4 faggrupper Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager arbejde i Randers, Århus og Viborg området. Når du vælger at få et nyt køkken hjælper vi dig igennem hele processen da vi har alle de relevante faggrupper der skal til, for at løse opgaven. Vores professionelle VVS håndværkere sørger for tilkobling af hvidevare og montering af sanitet. Taulborg Byg sørger derefter for resten, lægning af gulve, opsætning af lofter, montering af diverse køkkenelementer, bordplader m.m.
"Byg selv med" er et nyt koncept Taulborg Byg og VVS har lanceret. Vi giver dig muligheden for selv at bygge med under kyndig vejledning og indenfor lovens rammer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud til dit nye køkken.
Kvalitetscheckskema er noget vi har indført og giver dig garanti for at arbejdet bliver gjort. Efter hvert besøg laves der et kvalitetscheck skema der fortæller hvor langt vores håndværker er, samt en dato og et tidspunkt på hvornår han kommer og færdiggører projektet. Det er din sikkerhed for høj kvalitet i arbejdet.