BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Betongulve

Betongulve
Mange vælger i dag at få støbt et betongulv. Meget populært er det med poleret betongulv. Det ser godt ud, er billigt, slidstærkt og holder dets udseende i mange år. Skulle det begynde at se lidt kedeligt ud, kan en hurtig polering/buffing af gulvet hurtigt bringe det tilbage til sin glans.

Vi hjælper dig med at få støbt de betongulve der passer til dit hjem eller din virksomhed. Betongulve er velegnet til alt fra de private hjem til cafeer, institutioner, hotel receptioner, garager eller showrooms.
Beton er det gulvmateriale der har længst levetid og er godt til stærkt trafikerede områder.

I det private hjem vil det især være godt i opholdsrum, gange , entreer eller store køkkenalrum. Vi kan løse alle opgaver store som små. Om du ønsker et betongulv støbt og poleret,  et råt betongulv, eller du gerne vil have et mere raffineret look med betonfliser.
 
Energirådgiver
Taulborg Byg, tømrerafdelingen er certificeret energirådgiver og vi er altid klar til at energivejlede dig og dit byggeprojekt. Vi er ligeledes med i alle brancheforeninger, hvilket sikrer dig professionelt tømrerarbejde gennem hele byggeprocessen hvad enten det drejer sig om nybyggeri, renovering, udskiftning af døre og vinduer, opsættelse af nyt køkken eller badeværelse.
Med andre ord er vores 4 faggrupper, Murer, Tømrer, VVS og blikkenslager uddannet til energirigtigt Dansk håndværksarbejde i Midt og Østjylland.