BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Renovering af Hus, Tag, Køkken og Badeværelse

Renovering i Østjylland, Randers, Viborg og Århus

Taulborg Byg og VVS er specialister når vi snakker renovering. Vi dækker de 4 vigtigste faggrupper såsom Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager, så vi kan tilbyde totalentreprise på renovering af dit hus eller erhvervsejendom. Gennem vores mange årige erfaring med projektledelse styrer vi alle former for renovering og sikrer dig det bedste resultat samt levering til tiden. Vi følger opgaven tæt i samarbejde med dit projekt og afleverer ikke renoveringsopgaven før du er tilfreds. Kontakt os når du skal starte med renovering af hus, tag, badeværelse og køkkenrenovering, så sørger vi for du får det bedste resultat.

Når du vælger Taulborg Byg og VVS, hjælper og anbefaler vi, hvilke materialer og inventar der skal bruges til for eksempel badeværelse  og køkkenrenovering eller badeværelse. Vi er energirigtige håndværkere og har stor ekspertise inden for energiforbedringer og Energirådgivning i forbindelse med renovering. Vi er en virksomhed der ligger høj vægt på kvalitet i vores arbejde, og har udarbejdet et Kvalitetscheckskema der sikrer dig det bedste resultat hver gang. Alle vores håndværkere i alle 4 faggrupper (Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager) afleverer et Kvalitetscheckskema der fortæller dig om projektet med renovering er færdig, hvad er der laver og eventuelt hvad han ikke nåede samt hvornår han kommer igen færdiggører det resterende.

Byg selv med, når Taulborg Byg og VVS står for din renovering

Taulborg Byg og VVS tilbyder en ordning vi kalder "Byg Selv Med". Det betyder at du under faglig og professionel rådgivning, selv har mulighed for at udføre de håndværksmæssige opgaver du selv magter. Det er en forudsætning at du holder dig indenfor vores rådgivning samt løser opgaverne inden for gældende lovgivning. Der er især projekter indenfor nybyggeri og renovering denne mulighed er populær. Kontakt os gerne og hør om dine muligheder omkring "Byg Selv Med"