BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Pillefyr og Pilleovn

Pillefyr og Pilleovn
Taulborg VVS og Byg har stor erfaring med salg og vedligeholdelse af nyt pillefyr. Når du skal købe et nyt pillefyr eller pilleovn så skal du tage AUT VVS og GAS Mester Karsten Jensen med på råd, da der er stor forskel på hvilen model du skal købe. Taulborg VVS forhandler de mest energirigtige pilleovne og har ligeledes stor ekspertise i hvilke træpiller du skal bruge til dit nye pillefyr. Opvarmning med en pilleovn eller pillefyr er den mest energirigtige løsning og er 100% miljø rigtig i henhold til CO2 udslip. Taulborg VVS er certificeret Energirådgiver og hjælper gerne med at få vurderet din bolig eller erhvervsejendom omkring besparelser på energi. Du kan bestille et Hustjek for kun 895 kr. og se om du kan sparre penge på energien.
 
Taulborg Byg og VVS, Din professionelle håndværker inden for 4 faggrupper, Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager i Østjylland Randers, Århus og Viborg
 
Kontakt Taulborg VVS og Byg når du skal i gang med dit næste byggeprojekt. Vi er med i hele processen og via vores høje projekt og kvalitetsstyring, er du sikker på byggeriet bliver afleveret til tiden og i høj håndværksfaglig udførelse.