BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Badeværelse

Taulborg Byg og VVS er specialister når det gælder nyt badeværelse eller renovering af dit gamle. Taulborg Byg og VVS er professionelle håndværkere indenfor 4 faggrupper Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager arbejde i Randers, Århus og Viborg området. Når du vælger at få nyt badeværelse hjælper vi dig i hele processen da vi har alle de faggrupper der skal til. Vores professionelle VVS håndværkere sørger for gulvvarme og alt sanitet. Vi sørger ligeledes for at du får den mest energirigtige løsning på dit nybyggeri, renovering eller tilbygning. Taulborg Byg sørger derefter for resten, opsætning af fliser og klinker, badeværelsesmøbler, spejle og lofter m.m.
"Byg selv med" er et nyt koncept Taulborg Byg og VVS har lanceret. Vi giver dig muligheden for selv at bygge med under kyndig vejledning og indenfor lovens rammer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud til dit nye badeværelse.
Kvalitetscheckskema er noget vi har indført og giver dig garanti for at arbejdet bliver gjort. Efter hvert besøg laves der et kvalitetscheck skema der fortæller hvor langt vores håndværker er, samt en dato og et tidspunkt på hvornår han kommer og færdiggører projektet. Det er din sikkerhed for høj kvalitet i arbejdet.