BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Blikkenslager i Randers, Århus & Viborg

Taulborg Byg & VVS er din professionelle blikkenslager i Østjylland, Randers, Viborg og Århus
Taulborg VVS har også speciale indenfor Blikkenslager arbejde. Vores højtuddannede blikkenslagere er både præcise og energirigtige løsninger til din erhvervsejendom eller din bolig. Taulborg VVS og Blikkenslager beskæftiger sig med blandt andet blikarbejde såsom tagrender, afdækning af skotrender og inddækning af altan og skorsten.
Som professionel blikkenslager giver vi dig mulighed for en løbene service aftale hvor vi efterser og vedligeholder dine VVS installationer i forbindelse med badeværelses renovering, renovering af tagrender og inddækninger i blik, zink, alu og kobber. Kontakt Karsten Jensen og få et tilbud på en vedligeholdelsesaftale, eller et tilbud på nybyggeri i Østjylland, Randers, Århus og Viborg området.
Taulborg VVS og Blikkenslager Zink og Kobber arbejde
Præsisionsarbejde som blikkenslager gør sig især gældende når du arbejder med ædle metaller som Zink og Kobber. Disse materialer er fantastisk flotte på både nybyggeri men også når du skal renovere din bolig. De bedste materialer såsom Kobber og Zink bruges især til nye tagrender eller renovering af dine zink tagrender, Inddækning af kviste og skorsten, i både kobber og zink eller facade inddækning til din erhvervsejendom.
Taulborg Byg & VVS er professionelle håndværkere, Totalentreprise og 4 faggrupper
Taulborg Byg & VVS er en profesionel håndværksvirksomhed og repræsenterer 4 stærke faggrupper, Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager arbejde. Med Taulborg Byg og VVS er der styr på dine bygge projekter hvad enten det er nyt badeværelse, nyt køkken eller totalentreprise på dit nybyggeri.