BYG Tlf.: 86 45 41 25    VVS Tlf.: 21 24 35 34

Tagrender

Når du skal vælge nye tagrender, så tag Taulborg Byg og VVS med på råd. Vi er totalentreprenør i 4 faggrupper Murer, Tømrer, VVS og Blikkenslager i Østjylland, Randers, Viborg og Århus. Tagrender fås i flere forskellige materialer, de mest gængse typer er stål, plast, zink og kobber. Vores Blikkenslager er top professionelle til specialopgaver såsom tagrender til dit ny byggeri eller renovering af dit hus.
Zink tagrender er specialarbejde med præcision og intet problem for vores blikkenslager og VVS afdeling, så Kontakt Taulborg Byg og VVS, så tjekker vi om du har brug for nye tagrender i Zink.
Lindab tagrender er et af de bedste mærker der findes. Vi er specialister i opsætning af de super flotte og stilrene tagrender fra Lindab der er lavet i aluminium, og som er langtidsholdbare og flotte på dit hus. Hvad enten det er nybyggeri eller renovering så kontakt Michael fra Taulborg Byg og hør nærmere omkring hvad der passer bedst til dit hus. Efter hvert besøg fra Taulborg Byg og VVS afleverer vores professionelle håndværkere et kvalitetscheckskema til dig, skemaet fortæller hvad der er lavet, hvad håndværkeren eventuelt mangler og i hvilket tidsrum håndværkeren forventer arbejdet er færdiggjort. Håndværkeren kigger ligeledes på hvilke energibesparelser og forbedringer din bolig kunne trænge til.