BYG Tlf.: 21 25 35 46    VVS Tlf.: 21 24 35 34

VVS i Randers, Viborg og Århus

 VVS og Blikkenslager i Østjylland, Randers, Viborg og Århus området.
Solcelleanlæg og solceller
Hos Taulborg VVS har vi stor erfaring med alle former for VVS og blikkenslager arbejde. Vi gør en stor indsats for at vores personale er rigtig godt uddannet, professionelle og energirigtige i deres arbejde. Taulborg VVS og Blikkenslager har stor erfaring med solceller og solcelleanlæg. Vi hjælper dig med nøjagtige udregninger så du får det solcelleanlæg der passer til enten dit hus eller din erhvervs ejendom. Der er flere tilskudsmuligheder i forbindelse med opførelse af solceller og solcelleanlæg, og vores AUT VVS og GAS Mester Karsten Jensen er altid behjælpelig til at give dig den bedste løsning.
Varmepumpe og Jordvarme
Skal du have en ny varmepumpe har du flere muligheder. Varme pumper få i flere forskellige modeller, luft til luft varmepumpe, luft til vand varmepumpe. Kontakt Karsten Jensen på tlf. nr. 21 24 35 34 og få den perfekte rådgivning inden for varmepumper. Vi er behjælpelige med energirådgivning til din erhvervs ejendom og dit hus. Der fås flere varmepumpe modeller og i flere prisklasser. De mest populære er Panasonic varmepumpe, Bosch, LG, eller Mitsubishi varmepumpe. Taulborg VVS er godkendt af KMO kølebranchen miljøordning, hvilket betyder at vi må lave 1 årlige eftersyn på varmepumper. Ved at vælge en Bosch Climate Partner får du 5 års garanti på varmepumper og gaskedler.
 Fjernvarme
Taulborg VVS hjælper dig med installering af nyt fjernvarmeanlæg. Vi hjælper ligeledes med nedtagning af dit gamle fjernvarme anlæg samt bortskaffelse heraf. Vi har stor erfaring med fjernvarme og anbefaler, selvom der er minimal vedligeholdelse, at du laver en service aftale så du altid har den bedste og mest energi rigtige fjernvarme løsning.
 Stokerfyr og Pillefyr
Biobrændsel vinder indtog i Danmark, og det er da også den mest miljørigtige varme løsning man kan vælge. Taulborg VVS er Energirådgiver og hjælper naturligvis dig med den bedste løsning hvad enten det er Stokerfyr eller Pillefyr. Som energirådgiver kommer vi med konkrete besparelser of forbedrings muligheder, til din erhvervs ejendom eller dit hus.
"OBS" Oliefyr og Gasfyr
Regeringen har vedtaget en ny energi aftale som skal være med til at benytte vedvarende energi såsom vindenergi og biogas. Det betyder at der fra 2013 ikke må installeres oliefyr og naturgasfyr medmindre ikke andet er muligt, og allerede fra 2016 må der ikke installeres oliefyr hvis fjernvarme eller naturgas er tilgængeligt. Den nye energilov løber foreløbigt frem mod år 2020.
Kontakt AUT. VVS & GAS Mester Karsten Jensen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Mob. 2124 3534
Kontor tlf. nr. 8645 4125 eller Heidi mob. 2058 5854